Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα ακόμα gameplay trailer για το Trailblazers

*
Η Rising Star Games κυκλοφόρησε ένα ακόμα gameplay trailer για το πρωτότυπο cooperative racing game Trailblazers. Σε αυτό οι παίκτες συνεργάζονται και σχεδιάζουν τις δικές τους διαδρομές για να κερδίσουν τον αγώνα. Κάθε ομάδα χρησιμοποιεί τα δικά της χρώματα και παραμένοντας ανάμεσα στις γραμμές που σχεδιάζει ο συμπαίκτης σας, αυξάνεται η ταχύτητα του οχήματός σας μέσω ειδικών boosts. Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα να ζωγραφίσει κάποιος στη διαδρομή του αντιπάλου, εμποδίζοντάς τον από το να χρησιμοποιήσει τα δικά του boost. Τα διαθέσιμα modes περιλαμβάνουν solo mode, partner races αλλά και πλήρες story campaign. Μάλιστα σε local ή online co-op καταστάσεις, η οθόνη χωρίζεται στα δύο. Το Trailblazers έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*